Over

EJJ Consultancy is een eenmanszaak waar alle jongeren terecht kunnen voor persoonlijke coaching en advies gericht op hun persoonlijke talentontwikkeling. Ook opleidingen kunnen een beroep doen op mijn expertise.


Drs. Ernest van Hezik
Pedagoog/Onderwijskundige


Jongeren leren en ontwikkelen zich zowel ‘streetwise’ als ‘bookwise’.
Deze twee leerbronnen lopen tegenwoordig zo in elkaar over dat – naar mijn stellige overtuiging – het de pedagogische taak van de school is om deze twee bronnen optimaal te verbinden.
Wat de jongeren buiten school en binnen de school leren en hoe ze zich daar ontwikkelen vormen één geheel van ‘blended learning’ en ‘blended ontwikkeling’.

Door die combinatie centraal te stellen in het ‘leerlandschap’ school krijgen we optimaal zicht op de totale talenten- en motivatiepotentie van iedere individuele jongere.

De begeleiding in de school kan zich dan richten op het coachen van de jongere om zich bewust te worden van zijn of haar unieke talenten en unieke motivatiepatroon.br>
De school kan de jongeren bovendien ook persoonlijk coachen om dicht bij zijn en haar unieke talenten en unieke motivatiepatroon te durven en kunnen blijven. En je in het leven niet onnodig te laten ‘snoeien’ door anderen.”